HEKO Solar Tuinverlichting

Stelt u zich een mooie zonnige dag voor, een zwoele avond, afgesloten met een pikdonkere nacht. Hoe fijn is het om juist dan tuinlampen te hebben die vanzelf aan gaan én ook nog eens de kracht van de zon gebruiken voor de verlichting. Onze HEKO Solar tuinverlichting is daarvoor ideaal, want de zon laadt de accu van de tuinlamp op zodat u helemaal niets hoeft te doen! Geen tijdschakelaar, geen kabels, geen gedoe en u kunt lekker genieten van de avond.

De voordelen van HEKO Solar Tuinverlichting

outdoor gebruik slechte weersomstandigheden sfeerbeeld heko solar tuinverlichting torch

Best-in-class levensduur

De solar tuinverlichting van HEKO Solar is best-in-class als het gaat de levensduur. Wij weten dat tuinverlichting op zonne-energie stevig gebouwd moet zijn om de Nederlandse weersomstandigheden aan te kunnen. Soms kan het dagen achter elkaar regenen en daar moet de tuinverlichting uiteraard tegen kunnen.

Onze verlichting heeft daarom uiterst robuuste bouwkwaliteit en is voorzien van een IP-65 rating. Dat betekent dat het bestand is tegen stof en tegen de meest extreme Nederlandse weersomstandigheden bestand is. We kunnen je garanderen dat de verlichting minimaal 5 jaar blijft werken.

daglicht heko solar tuinverlichting torch vlamlicht

Snel laden via zonne-energie

De tuinverlichting op zonne-energie van HEKO Solar geeft de allerbeste prestaties als het gaat om branduren.

De lampen hebben slechts 6 uur zon nodig om de accu volledig op te laden. Een volledig geladen accu gaat maar liefst 15 uur mee! Zo kom je moeiteloos de nacht door.

Uitstekende prestaties bij slecht weer

Op bewolkte dagen komt de zon niet altijd goed door, maar dit is niet erg omdat de lampen voorzien zijn van mono kristallijne zonnepanelen. Dit materiaal werkt uiterst efficiënt bij bewolkt weer zodat de lampen ook in de koude wintermaanden hun werk doen.

Daarnaast zijn alle lampen voorzien van een zogenaamde IP65-rating. Moeilijke term, maar concreet wil dat zeggen dat de verlichting bestand is tegen alle weersomstandigheden. Het is dus geen probleem om de solar tuinverlichting buiten te laten staan bij slecht weer.

outdoor gebruik sfeerbeeld heko solar tuinverlichting torch vlamlicht
sfeerbeeld heko solar tuinverlichting torch vlamlicht

Slim dag/nacht systeem

Alle lampen zijn voorzien van sensoren die in de gaten houden of het dag of nacht is. Zo snapt de lamp dat deze overdag moet opladen en zal deze ook automatisch gaan branden wanneer het schemerig wordt. Daar heb je dus geen omkijken meer naar!

Start met
geld besparen

De solar tuinverlichting van HEKO Solar maakt géén gebruik van kabels. Alle lampen werken uitsluitend op zonne-energie. Doordat je geen elektriciteit hoeft aan te leggen in de tuin kun je honderden, en soms duizenden euro’s besparen.

Daarnaast is het een goede oplossing om energie te besparen. De tuinverlichting op zonne-energie is niet aangesloten op het stroomnet waardoor je een kostenbesparing terugziet op de energierekening.

sfeerbeeld heko solar tuinverlichting torch
sfeerbeeld trapverlichting heko solar tuinverlichting dense

Is solar tuinverlichting duurzaam en milieubewust?

Alle producten van HEKO Solar maken gebruik van zonne-energie en maken daarmee gebruik van groene stroom. We gebruiken alleen de beste materialen om een lange levensduur te garanderen. Doordat alle producten en verpakkingen volledig recyclebaar zijn en we geen gebruik maken van luchttransport houden we onze ecologische footprint zo klein mogelijk.

Een belangrijk doel binnen HEKO Solar is om 100% klimaatneutraal te opereren zodat iedereen een zonnige toekomst tegemoet gaat. Off-grid made easy!

daglicht heko solar tuinverlichting torch vlamlicht

Benieuwd naar wat anderen van ons vinden?

Koen, ook wel bekend als “de online tuinman”, is een tuinier in hart en nieren en heeft een eerlijke review gemaakt over onze solar tuinverlichting. Het is de moeite waard om te lezen wat de ontdekkingen van Koen zijn!

review heko solar tuinverlichting beste tuinverlichting