HEKO Solar Powerstations

Een HEKO Solar powerstation redt jou uit de brand als je geen beschikking hebt over stroom.

Geen beschikking hebben over stroom is vervelend

lege batterij heko solar

Voortdurend lege
apparaten

nergens naartoe kunnen heko solar

Niet kunnen gaan en staan waar je wil

op zoek naar stopcontacten heko solar

Op zoek blijven naar plekken om op te laden

Deze voordelen staan je te wachten

vrijheid overal mee naartoe te nemen heko solar

Vrijheid

Altijd voorzien van stroom

vrijheid heko solar

Comfort

Overal mee naartoe te nemen

altijd stroom heko solar

Plug & play

Simpel in gebruik

interconnectiviteit heko solar

Interconnectiviteit

Te combineren met andere HEKO Solar producten

Geen beschikking hebben over stroom is vervelend

powerstations stacked op elkaar capaciteit verdubbelen

Wij weten hoe het voelt om zonder stroom te zitten.

Wij weten als geen ander hoe het is om op pad te zijn zonder stroom. Voor het ontstaan van HEKO Solar zaten we namelijk in hetzelfde schuitje toen we op een weekend festival waren. Nergens was stroom te bekennen en om te communiceren waren we compleet afhankelijk van onze lege telefoon.

Net als jou raakten we gefrustreerd en dat maakte het festival een stuk minder leuk. Die dag hebben we besloten om hier een einde aan te maken. Vandaag de dag hebben we meer dan 10.000 mensen kunnen helpen met onze draagbare powerbanks en powerstations en genieten ze van de vrijheid die ze verdienen.

Off-grid made easy!

Wat jouw voorgangers over ons zeggen

erik review powerstation

Erik

Is niet technisch aangelegd

“De HEKO Solar powerstation is enorm simpel in gebruik. Het is letterlijk plug & play zoals ze beloven. Stekker erin en klaar! Ik ben dik en dik tevreden over deze aankoop.”

review angeliek power bundels

Angeliek

Houdt van wereldreizen

“Inmiddels maken we gebruik van meerdere HEKO Solar producten. Deze zijn allemaal op elkaar aan te sluiten en daardoor makkelijk uit te breiden. We zitten nu in geen enkele situatie zonder stroom. We gebruiken de producten niet alleen op reis maar ook in ons dagelijks leven, bijvoorbeeld in de tuin.”

theo review heko solar powerstation

Theo

Reist veel met zijn camper

“We gaan regelmatig op pad met de camper en de mannen van HEKO Solar hebben ervoor gezorgd dat we zorgeloos op reis kunnen. We zijn nu niet meer verplicht om een camping te boeken voor de voorzieningen. Heerlijk!”

Deze bedrijven vertrouwen op HEKO Solar

Klaar in slechts 4 stappen

1

Start keuzehulp

Gebruik de keuzehulp om jouw ideale product te vinden

2

Plaats de bestelling

Bestel jouw favoriete product en betaal achteraf

3

Dag later in huis

Binnen 24 uur wordt jouw gekozen product gratis geleverd

4

Gegarandeerd succes

Test het product 30 dagen gratis uit met onze tips en tricks

We hechten veel waarde aan transparantie.

Daarom laten we zien wat je exact kunt verwachten.

Een powerstation is een draagbare batterij die je overal mee naartoe kunt nemen zodat je altijd van stroom voorzien bent.
Schakel de powerstation in en verbind een apparaat door de stekker in de powerstation te steken. De power station zal automatisch stroom geven.
Onze powerstations kennen verschillende oplaadtijden voor het laden via zonne-energie en het stroomnet. Hieronder zie je een overzicht van de oplaadtijden per product in ideale omstandigheden.

heko solar master series productvergelijking

Elke powerstation heeft een maximale output. Het output wattage geeft aan tot welk vermogen een powerstation in staat is om een apparaat van stroom te voorzien. In de tabel hieronder zie je voorbeelden van apparaten die te gebruiken zijn met de powerstations. Bekijk voordat je apparaten aansluit altijd het wattage van het apparaat om te voorkomen dat je te zware apparaten aansluit.

Product Output Te gebruiken met
Master 300 300 watt Gaming console, broodrooster, kleine koelkast
Master 600 600 watt Airconditioner, wasmachine, televisie
Master 1000 1000 watt Draagbare kachel, elektrische grill, grote koelkast
Master 1800 1800 watt Oven, geluidssysteem, cirkelzaag
Master 2200 2200 watt Boormachine, heater, strijkijzer

Ja dat kan. Onze powerstations Master 1000, 1800 en 2200 zijn aan elkaar te koppelen om de capaciteit en outputmogelijkheden te verdubbelen.

Al onze powerstations zijn voorzien van een hendel waarmee je de powerstation op kunt tillen. Als de hendel niet gebruikt wordt dan valt deze in de powerstation zodat de bovenkant vlak blijft. Daardoor kun je de powerstation eenvoudig stapelen.
Jazeker! De powerstations zijn bijvoorbeeld voorzien van een ingebouwde zaklamp, draadloos laden paneel en de Master 1000, 1800 en 2200 zijn uitgerust met een zogenaamde Emergency Power Supply functie (EPS).

Deze functie zorgt ervoor dat de powerstation binnen 10 milliseconde nadat de stroom uitvalt de stroomtoevoer van ingeplugde apparaten overneemt. Zo kun je bij een stroomstoring gewoon verder gaan waar je gebleven was. De Master 1000, 1800 en 2200 zijn voorzien van deze functie.

Jazeker! Al onze powerstations zijn uitgerust met bescherming tegen overladen, over/onder voltage en oververhitting.
Na 500 volledige laadcycli heeft de batterij nog een capaciteit van minimaal 80%. Daarna kan de capaciteit van de batterij afnemen maar is deze nog wel bruikbaar.

De fabrieksgarantie is 1 jaar en als je het product bij ons registreert krijg je een extra jaar garantie. Zodoende heb je in totaal 2 jaar garantie.

Hoe wij jou helpen

Bij HEKO Solar weten we dat je graag een onafhankelijke en zorgeloze reiziger wil zijn. Om dat te bereiken heb je een onuitputtelijke energiebron nodig. Het probleem is dat je bent gebonden aan stopcontacten, waardoor de angst voor lege apparaten toeneemt. Wij geloven dat iedereen moet kunnen gaan en staan waar diegene wil. We begrijpen als geen ander dat elektronische apparaten een essentieel onderdeel zijn van ons leven, daarom hebben we al meer dan 10.000 mensen geholpen om nooit meer zonder stroom te zitten.

Dit is hoe we het doen

1. Je start de keuzehulp om jouw ideale product te vinden
2.
Je plaatst de bestelling
3.
Ontvangt het een dag later gratis in huis
4.
Test het product 30 dagen gratis met onze tips en tricks

Laten we dit avontuur samen starten zodat je nooit meer lege apparaten hebt en in plaats daarvan vrijuit kan leven.

solar powerbank pulse aan backpack

Twijfel je nog?

Niet alleen bieden onze producten hoogwaardige kwaliteit en unieke voordelen, maar ook garanderen wij uitstekende klantenservice, extra duurzaamheid doordat producten langer mee gaan en een totale waarde die de initiële kosten rechtvaardigt, waardoor het een slimme investering is.

Al onze producten zijn ontworpen om ‘plug & play’ te werken. We zijn ervan overtuigd dat iedereen onze producten kan gebruiken. Kom je er niet uit? Dan staan we voor je klaar om je te begeleiden met het gebruik.

Uiteraard hebben we geen invloed op andere aanbieders, maar wij staan in ieder geval volledig achter onze producten en komen alle beloftes die op onze site te vinden zijn na. Mocht je ergens niet tevreden over zijn dan garanderen we dat we een oplossing bieden.

Benieuwd naar wat anderen van ons vinden?

De doorgewinterde survivor Patrick van OutdoorOnly heeft een eerlijke review gemaakt over onze powerbank Spark. Het is de moeite waard om te lezen wat de ontdekkingen van Patrick zijn!

Hekosolar-Powerbank-Spark-aan-rugzak-1024x577