HEKO Solar Power Bundels

Een HEKO Solar redt jou uit de brand als je geen beschikking hebt over stroom.

Nooit meer zonder stroom. Morgen gratis in huis zonder vooraf te betalen!

Meest verkochte solar powerbank combinaties

Meest verkochte powerstation combinaties

Geen beschikking hebben over stroom is vervelend

lege batterij heko solar

Voortdurend lege
apparaten

nergens naartoe kunnen heko solar

Niet kunnen gaan en staan waar je wil

op zoek naar stopcontacten heko solar

Op zoek blijven naar plekken om op te laden

Deze voordelen staan je te wachten

vrijheid overal mee naartoe te nemen heko solar

Vrijheid

Altijd voorzien van stroom

vrijheid heko solar

Comfort

Overal mee naartoe te nemen

duurzaamheid heko solar

Duurzaam

Gebruik maken van groene energie

geld besparen heko solar

Geld besparen

Gratis zonne-energie

altijd stroom heko solar

Plug & play

Simpel in gebruik

interconnectiviteit heko solar

Interconnectiviteit

Alle producten met elkaar te gebruiken

master 1000 powerstation camping

Wij weten hoe het voelt om zonder stroom te zitten.

Wij weten als geen ander hoe het is om op pad te zijn zonder stroom. Voor het ontstaan van HEKO Solar zaten we namelijk in hetzelfde schuitje toen we op een weekend festival waren. Nergens was stroom te bekennen en om te communiceren waren we compleet afhankelijk van onze lege telefoon.

Net als jou raakten we gefrustreerd en dat maakte het festival een stuk minder leuk. Die dag hebben we besloten om hier een einde aan te maken. Vandaag de dag hebben we meer dan 10.000 mensen kunnen helpen met onze draagbare powerbanks en powerstations en genieten ze van de vrijheid die ze verdienen.

Off-grid made easy!

Wat jouw voorgangers over ons zeggen

review angeliek power bundels

Angeliek

Houdt van wereldreizen

“Inmiddels maken we gebruik van meerdere HEKO Solar producten. Deze zijn allemaal op elkaar aan te sluiten en daardoor makkelijk uit te breiden. We zitten nu in geen enkele situatie zonder stroom. We gebruiken de producten niet alleen op reis maar ook in ons dagelijks leven, bijvoorbeeld in de tuin.”

suraja review spark en unfold 15

Suraja

100% backpacker

“Een HEKO Solar powerbank werkt verrassend goed in combinatie met een portable solar panel. Tijdens mijn reis in Vietnam ben ik regelmatig van de gebaande paden af gegaan en de solar powerbank en zonnepanelen hebben mijn telefoon moeiteloos opgeladen. Ik ben enorm geholpen met deze twee producten. Ze gaan welke reis weer mee 😊”

theo review heko solar powerstation

Theo

Reist veel met zijn camper

“We gaan regelmatig op pad met de camper en de mannen van HEKO Solar hebben ervoor gezorgd dat we zorgeloos op reis kunnen. We zijn nu niet meer verplicht om een camping te boeken voor de voorzieningen. Heerlijk!”

Deze bedrijven vertrouwen op HEKO Solar

Klaar in slechts 4 stappen

1

Start keuzehulp

Gebruik de keuzehulp om jouw ideale product te vinden

2

Plaats de bestelling

Bestel jouw favoriete product en betaal achteraf

3

Dag later in huis

Binnen 24 uur wordt jouw gekozen product gratis geleverd

4

Gegarandeerd succes

Test het product 30 dagen gratis uit met onze tips en tricks

We hechten veel waarde aan transparantie.

Daarom laten we zien wat je exact kunt verwachten.

Ja. Alle HEKO Solar producten zijn met elkaar te verbinden. Zo kun je voor elke reis je ideale setup samenstellen.

De HEKO Solar Unfolds worden geleverd met alle benodigde kabels om aan te sluiten op een solar powerbank of powerstation. Je kunt de twee apparaten verbinden met behulp van deze kabels en zodra het portable solar panel in contact komt met de zon zal het de solar powerbank of powerstation op gaan laden.

Opladen via zonne-energie is super eenvoudig. Je hoeft het zonnepaneel alleen maar in direct zonlicht te leggen en het laden start direct. Daarmee voorkom je dat je de solar powerbank of powerstation de hele tijd in de gaten moet houden tijdens het opladen.

Op de productpagina van elke set is te zien hoe snel de solar powerbank of powerstation oplaadt via het stroomnet en via zonne-energie. Hieronder staat een tabel met daarin de snelste laadtijden van de sets.

productoverzicht heko solar powerbanks

heko solar powerstation vergelijking

De solar powerbanks zijn allemaal geschikt om mee te nemen in het vliegtuig. De powerstations mogen niet meegenomen worden.

Jazeker! Vliegmaatschappijen hanteren geen restricties voor het meenemen van zonnepanelen.

Opladen via zonne-energie werkt het beste door het paneel in een hoek van 40 graden precies naar de zon te richten. Let op dat opladen achter glas de efficiëntie van het paneel drastisch zal verminderen. Opladen achter glas werkt daarom niet.

De solar powerbank sets zijn makkelijk mee te nemen in een rugzak. Dit is ideaal voor backpackers. De powerstations en Unfold 60, 100 en 200 zijn allemaal voorzien van handvaten waardoor ze goed op te tillen zijn. Het formaat van deze producten is geschikt voor vervoer in de auto, camper of caravan.

Na 500 volledige laadcycli heeft de batterij nog een capaciteit van minimaal 80%. Daarna kan de capaciteit van de batterij afnemen maar is deze nog wel bruikbaar.

De fabrieksgarantie is 1 jaar en als je het product bij ons registreert krijg je een extra jaar garantie. Zodoende heb je in totaal 2 jaar garantie.

Hoe wij jou helpen

Bij HEKO Solar weten we dat je graag een onafhankelijke en zorgeloze reiziger wil zijn. Om dat te bereiken heb je een onuitputtelijke energiebron nodig. Het probleem is dat je bent gebonden aan stopcontacten, waardoor de angst voor lege apparaten toeneemt. Wij geloven dat iedereen moet kunnen gaan en staan waar diegene wil. We begrijpen als geen ander dat elektronische apparaten een essentieel onderdeel zijn van ons leven, daarom hebben we al meer dan 10.000 mensen geholpen om nooit meer zonder stroom te zitten.

Dit is hoe we het doen

1. Je start de keuzehulp om jouw ideale product te vinden
2.
Je plaatst de bestelling
3.
Ontvangt het een dag later gratis in huis
4.
Test het product 30 dagen gratis met onze tips en tricks

Laten we dit avontuur samen starten zodat je nooit meer lege apparaten hebt en in plaats daarvan vrijuit kan leven.

solar powerbank pulse aan backpack

Twijfel je nog?

Niet alleen bieden onze producten hoogwaardige kwaliteit en unieke voordelen, maar ook garanderen wij uitstekende klantenservice, extra duurzaamheid doordat producten langer mee gaan en een totale waarde die de initiële kosten rechtvaardigt, waardoor het een slimme investering is.

Al onze producten zijn ontworpen om ‘plug & play’ te werken. We zijn ervan overtuigd dat iedereen onze producten kan gebruiken. Kom je er niet uit? Dan staan we voor je klaar om je te begeleiden met het gebruik.

Uiteraard hebben we geen invloed op andere aanbieders, maar wij staan in ieder geval volledig achter onze producten en komen alle beloftes die op onze site te vinden zijn na. Mocht je ergens niet tevreden over zijn dan garanderen we dat we een oplossing bieden.

Alle powerstation combinaties

Benieuwd naar wat anderen van ons vinden?

De doorgewinterde survivor Patrick van OutdoorOnly heeft een eerlijke review gemaakt over onze powerbank Spark. Het is de moeite waard om te lezen wat de ontdekkingen van Patrick zijn!

Hekosolar-Powerbank-Spark-aan-rugzak-1024x577