• Gratis verzending, testen en retourneren

 • 4.51 uit 1907 reviews.

 • Achteraf betalen

 • Gratis verzending
 • 30 dagen gratis testen

 • Gratis retourneren
 • Achteraf betalen

 • 4.51 uit 1907 reviews.

Service2024-06-12T11:51:01+00:00

Hoe kunnen
wij je helpen?

We staan voor je klaar

solar powerbank pulse aan backpack

Service

Bij HEKO Solar streven we naar uitstekende service voor onze klanten. Ons deskundige team staat maandag t/m zaterdag voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het kiezen van de juiste zonne-energieproducten die perfect passen bij jouw behoeften en levensstijl.

We streven naar een naadloze winkelervaring met een gebruiksvriendelijke website en gedetailleerde productinformatie. Ons klantenserviceteam staat altijd voor je klaar om eventuele problemen op te lossen.

Bij HEKO Solar geloven we in transparantie en betrouwbaarheid. We bieden garantie op al onze producten en streven naar duurzaamheid. Jouw tevredenheid is onze topprioriteit.

Neem contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij jouw zorgeloze avontuur met zonne-energie. We zijn er trots op om jouw partner te zijn op deze reis.

Veelgestelde vragen

Ik wil met jullie bellen. Kan dat ook?2024-06-04T13:44:37+00:00

Wij zijn niet de hele dag telefonisch bereikbaar. Om teleurstellingen te voorkomen hebben we daarom gekozen voor de optie om hoofdzakelijk via mail contact te houden.
Wil je nou toch bellen? Dan kun je in het contactformulier hieronder een terugbelverzoek met daarin je vraag sturen en dan nemen we telefonisch contact op.

Hoe kom ik met jullie in contact?2024-06-04T13:41:46+00:00

Wij zijn bereikbaar via email en reageren binnen een werkdag. Je kunt een mail sturen door het contactformulier hieronder in te vullen.
Dat wordt doorgaans gezien als een trage manier van contact opnemen, maar je zult na het sturen van een mailtje merken hoe snel we zijn :)

Zijn de producten niet te duur?2024-02-07T13:00:20+00:00

Niet alleen bieden onze producten hoogwaardige kwaliteit en unieke voordelen, maar ook garanderen wij uitstekende klantenservice, extra duurzaamheid doordat producten langer mee gaan en een totale waarde die de initiële kosten rechtvaardigt, waardoor het een slimme investering is.

Mijn product is kapot, wat nu?2023-09-25T12:13:21+00:00

Het is heel vervelend als een product van ons niet naar behoren werkt. We denken graag met je mee om een oplossing te vinden. Valt je product binnen de garantietermijn van twee jaar en is voldaan aan de garantievoorwaarden, dan zullen we het product kosteloos vervangen nadat je het retour hebt gestuurd. Neem hiervoor contact op door een mail te sturen naar info@hekosolar.com.

Hoe lang heb ik garantie?2024-06-04T13:36:01+00:00

Op onze powerstations geven we een garantie van twee jaar. Op alle andere producten geven we een garantie van een jaar. Indien in strijd met de gebruikershandleiding is omgegaan met het product vervalt de garantie. Stuur alstublieft een email naar info@hekosolar.com om in aanmerking te komen voor garantie. Bekijk de garantievoorwaarden voor meer informatie.

Geen terugbetaling ontvangen2023-09-25T11:53:19+00:00

Het verschilt per bank hoe lang het duurt voordat de terugbetaling op je rekening staat. Staat het bedrag binnen 7 werkdagen nog niet op je rekening? Neem dan contact met ons op via: info@hekosolar.com.

Terugbetaling na annulering2023-09-25T11:54:47+00:00

Zodra we je annulering verwerkt hebben, betalen we je terug. Hoe snel je het geld op je rekening hebt hangt af van je betaalmethode.

iDeal & Apple Pay: binnen 5 werkdagen.

Creditcard: de reservering wordt binnen 5 dagen opgeheven.

Vooruitbetaling: je hoeft niet meer te betalen. Heb je het geld al overgemaakt Zodra het geld bij ons binnen is, storten we het binnen 5 werkdagen terug.

Wanneer terugbetalen2023-09-25T11:52:04+00:00

Zodra we je retourzending verwerkt hebben, betalen we je binnen 5 werkdagen terug. Hoe snel je het geld op je rekening hebt, hangt af van je betaalmethode.

Het kan zo zijn dat je je geld in meerdere delen terugkrijgt. Dit kan door twee dingen komen:

Je hebt het bedrag of een gedeelte daarvan betaald met een cadeaukaart of een voucher. Je krijgt dat bedrag dan terug in de vorm van shoptegoed.

Je hebt een product omgeruild voor een ander product. In dat geval storten we de aankoopwaarde van het eerste product terug op het betaalmiddel waarmee je als eerst hebt betaald. Heb je bijbetaald voor het vervangende product? Dan krijg je dat resterende bedrag apart teruggestort.

Ontvangen van terugbetaling2023-09-25T11:51:47+00:00

We betalen je terug via de betaalmethode waarmee je betaald hebt. Als je betaald hebt met een voucher, cadeaukaart, ecocheques of shoptegoed, krijg je het geld terug in shoptegoed. We sturen je een bevestigingsmail wanneer we het geld teruggestort hebben of wanneer er shoptegoed voor je klaarstaat.

Hoe wijzig ik het adres van een lopende bestelling?2023-09-25T11:51:21+00:00

Heb je nog geen verzendbevestiging ontvangen? Neem dan contact op info@hekosolar.com om je adres te wijzigen. Als je wel al een verzendbevestiging hebt ontvangen, wijzig je je adres via ‘bezorging wijzigen’ in de Track en Trace van PostNL. Als je pakketje al te ver in het bezorgproces is, kan dit helaas niet meer, ook niet via de klantenservice. Er staat dan een melding op je Track en Trace pagina. Je kan de bewoners van het foutieve adres vragen of je het pakketje daar kan ophalen, of het pakket te weigeren zodat deze weer na ons distributiecentrum gaat. In dat laatste geval proberen we je geld binnen 10 werkdagen terug te storten.

Wanneer krijg ik mijn geld terug?2023-09-25T11:51:08+00:00

We streven ernaar om binnen vijf werkdagen na ontvangst van een retour het geld terug te betalen op het rekeningnummer waarmee je ook betaald hebt. Meer informatie nodig? Raadpleeg de terugbetalingspagina.

Ontvangen van terugbetaling
We betalen je terug via de betaalmethode waarmee je betaald hebt. Als je betaald hebt met een voucher, cadeaukaart, ecocheques of shoptegoed, krijg je het geld terug in shoptegoed. We sturen je een bevestigingsmail wanneer we het geld teruggestort hebben of wanneer er shoptegoed voor je klaarstaat.

Wanneer terugbetalen
Zodra we je retourzending verwerkt hebben, betalen we je binnen 5 werkdagen terug. Hoe snel je het geld op je rekening hebt, hangt af van je betaalmethode.

Het kan zo zijn dat je je geld in meerdere delen terugkrijgt. Dit kan door twee dingen komen:

 • Je hebt het bedrag of een gedeelte daarvan betaald met een cadeaukaart of een voucher. Je krijgt dat bedrag dan terug in de vorm van shoptegoed.
 • Je hebt een product omgeruild voor een ander product. In dat geval storten we de aankoopwaarde van het eerste product terug op het betaalmiddel waarmee je als eerst hebt betaald. Heb je bijbetaald voor het vervangende product? Dan krijg je dat resterende bedrag apart teruggestort.

Terugbetaling na annulering
Zodra we je annulering verwerkt hebben, betalen we je terug. Hoe snel je het geld op je rekening hebt hangt af van je betaalmethode.

 • iDeal & Apple Pay: binnen 5 werkdagen.
 • Creditcard: de reservering wordt binnen 5 dagen opgeheven.
 • Vooruitbetaling: je hoeft niet meer te betalen. Heb je het geld al overgemaakt Zodra het geld bij ons binnen is, storten we het binnen 5 werkdagen terug.

Geen terugbetaling ontvangen
Het verschilt per bank hoe lang het duurt voordat de terugbetaling op je rekening staat. Staat het bedrag binnen 7 werkdagen nog niet op je rekening? Neem dan contact met ons op via: info@hekosolar.com.

Hoe kan ik iets retour sturen?2023-09-25T11:48:42+00:00

Indien je een product retour wil sturen dan kan dit tot 30 dagen na ontvangst. Neem hiervoor contact op via info@hekosolar.com. Wij zullen je dan een retourformulier met gratis retourzegel naar je sturen.

Wanneer komt mijn bestelling?2024-06-04T13:33:44+00:00

We doen alles om ‘voor 23:59 uur besteld, morgen in huis (excl. zondagen)’ waar te maken. Je ontvangt via email een Track & Trace zodra we je pakketje verstuurd hebben. Daarin vind je de actuele status en bezorgtijd.

Meer hulp nodig?

Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 17:00

Heb je je ordernummer bij de hand? Dan kunnen we je sneller helpen.
Tussen 12:00 en 13:00 zijn we minder goed bereikbaar vanwege lunch.

Contactgegevens

 • HEKO Solar

 • Koebaksestraat 2a

  5434ST Vianen

 • info@hekosolar.com
 • Algemene voorwaarden | Privacy Policy

Of stel direct jouw vraag

Gaat jouw een vraag over een bestelling? Laat dan je ordernummer en eventueel een foto hieronder achter, dan kunnen we je sneller helpen.

Ga naar de bovenkant