Prettig kennis met je te maken!

We nodigen je uit in ons verhaal.

service van heko solar
powerbank in de bergen heko solar swung solar powerbank

Hoe het allemaal begon

Bij HEKO Solar geloven we in de kracht van de zon en de vrijheid die het biedt. Onze missie is om mensen in staat te stellen om de wereld te ontdekken en te genieten van zorgeloze avonturen in de buitenlucht, terwijl ze zelfvoorzienend zijn met behulp van zonne-energie.

Het idee voor HEKO Solar ontstond in 2021 toen we op een festival camping waren. We zagen mensen wanhopig op zoek naar stroompunten om hun apparaten op te laden. Dat moment van frustratie inspireerde ons om een oplossing te creëren: de solar powerbank. We beseften dat er behoefte was aan draagbare en betrouwbare zonne-energieproducten die mensen de vrijheid geven om te genieten van de natuur, te kamperen en te reizen zonder zich zorgen te hoeven maken over een lege batterij.

De missie van HEKO solar

Bij HEKO Solar streven we ernaar om de beste producten op zonne-energie te leveren die voldoen aan de behoeften van avontuurlijke mensen zoals jij. Onze producten zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van outdooromgevingen, met robuuste materialen en geavanceerde technologieën die maximale prestaties garanderen, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden.

We begrijpen dat de natuur een ongelooflijke bron van inspiratie en rust is. Daarom streven we ernaar om duurzame producten te creëren die niet alleen jouw energiebehoeften vervullen, maar ook de natuur respecteren. We gebruiken hernieuwbare energiebronnen en materialen van hoge kwaliteit die vriendelijk zijn voor het milieu, zodat je met een gerust hart kunt genieten van je avonturen.

Of je nu gaat kamperen in de bergen, een roadtrip maakt langs adembenemende landschappen of gewoon wilt genieten van de vrijheid van het buitenleven, onze producten staan voor je klaar. Met HEKO Solar ben je niet langer afhankelijk van traditionele energiebronnen. Je kunt je apparaten opladen waar en wanneer je maar wilt, zodat je volledig kunt opgaan in je avonturen zonder je zorgen te maken over het vinden van een stopcontact.

duurzaam relatiegeschenk solar powerbank bedrukken
powerbank wildernis heko solar swung solar powerbank

Off-grid made easy!

We nodigen je uit om onze producten te ontdekken en te ervaren hoe zonne-energie je leven kan verrijken. Word zelfvoorzienend, omarm de natuur en beleef het avontuur ten volle met HEKO Solar.

Samen kunnen we een wereld creëren waarin vrijheid en duurzaamheid hand in hand gaan.