HEKO Solar Powerbanks

Een HEKO Solar powerbank redt jou op een duurzame manier uit de brand als je telefoon leeg is en er geen stopcontact in de buurt is. Deze externe accu laadt zichzelf op door middel van zonne-energie. Nooit meer laadstress!

Geen beschikking hebben over stroom is vervelend

lege batterij heko solar

Voortdurend lege
apparaten

nergens naartoe kunnen heko solar

Niet kunnen gaan en staan waar je wil

op zoek naar stopcontacten heko solar

Op zoek blijven naar plekken om op te laden

Deze voordelen staan je te wachten

vrijheid overal mee naartoe te nemen heko solar

Vrijheid

Altijd voorzien van stroom

vrijheid heko solar

Comfort

Overal mee naartoe te nemen

duurzaamheid heko solar

Duurzaam

Gebruik maken van groene energie

geld besparen heko solar

Geld besparen

Gratis zonne-energie

altijd stroom heko solar

Plug & play

Simpel in gebruik

interconnectiviteit heko solar

Interconnectiviteit

Alle producten met elkaar te gebruiken

vrijheid overal mee naartoe te nemen heko solar

Vrijheid

Altijd voorzien van stroom

vrijheid heko solar

Comfort

Overal mee naartoe te nemen

duurzaamheid heko solar

Duurzaam

Gebruik maken van groene energie

geld besparen heko solar

Geld besparen

Gratis zonne-energie

altijd stroom heko solar

Plug & play

Simpel in gebruik

interconnectiviteit heko solar

Ecosysteem

Alle producten met elkaar te gebruiken

powerstations stacked op elkaar capaciteit verdubbelen
powerstations stacked op elkaar capaciteit verdubbelen

Wij weten hoe het voelt om zonder stroom te zitten.

Wij weten als geen ander hoe het is om op pad te zijn zonder stroom. Voor het ontstaan van HEKO Solar zaten we namelijk in hetzelfde schuitje toen we op een weekend festival waren. Nergens was stroom te bekennen en om te communiceren waren we compleet afhankelijk van onze lege telefoon.

Net als jou raakten we gefrustreerd en dat maakte het festival een stuk minder leuk. Die dag hebben we besloten om hier een einde aan te maken. Vandaag de dag hebben we meer dan 10.000 mensen kunnen helpen met onze draagbare powerbanks en powerstations en genieten ze van de vrijheid die ze verdienen.

Off-grid made easy!

Wat jouw voorgangers over onze powerbanks zeggen

Steef review solar powerbank

Steef

Gaat graag naar festivals

“In het verleden heb ik meerdere powerbanks getest maar elke keer was er wel iets mis. Toen ik HEKO Solar ontdekte was ik sceptisch maar besloot ik het een kans te geven. Man, wat ben ik verrast door het effect van dit product. Ik merk dat ik de powerbank overal mee naartoe neem. Het heeft me al vaak uit de brand geholpen.”

anna review solar powerbank

Anna

Houdt van wereldreizen

“Voor mijn reis naar Thailand was ik op zoek naar een goede powerbank die tegen een stootje kan. Tot ik ging zoeken wist ik nog niet dat er ook solar powerbanks bestonden. Het leek me een handige toevoeging dus ik besloot een HEKO Solar powerbank te kopen. De powerbank heeft zijn dienst moeiteloos bewezen en ik ben heel tevreden met deze aankoop”

img rIZQAeN2nDdNLhpn1ls1X

Gijs

Werkt in de bouw

“Ik heb een solar powerbank gekocht voor allround gebruik. De eerste dag dat ik hem na een volledige lading gebruikte, nam ik hem mee naar het werk in de bouw om mijn JBL Flip op te laden terwijl ik naar de radio luisterde. Toen ik thuiskwam was maar 1 streepje verbruikt. Deze powerbank is daarom geweldig als je vaak op plekken komt waar geen stopcontact is. Ik zou hem iedereen aanbevelen.”

Deze bedrijven vertrouwen op onze solar powerbanks

Klaar in slechts 4 stappen

1

Start keuzehulp

Gebruik de keuzehulp om jouw ideale product te vinden

2

Plaats de bestelling

Bestel jouw favoriete product en betaal achteraf

3

Dag later in huis

Binnen 24 uur wordt jouw gekozen product gratis geleverd

4

Gegarandeerd succes

Test het product 30 dagen gratis uit met onze tips en tricks

We hechten veel waarde aan transparantie.

Daarom laten we zien wat je exact kunt verwachten van solar powerbanks.

Een solar powerbank is een accu die je makkelijk mee kunt nemen op reis waarmee je meerdere keren je apparaten volledig kan opladen.

Anders dan een traditionele powerbank kan een solar powerbank opladen via zowel het stroomnet als het ingebouwde zonnepaneel. Met dit hybride systeem kom je nooit meer zonder stroom te zitten.

De solar powerbanks zijn voorzien van efficiënte zonnepanelen die in staat zijn om zonlicht om te zetten in energie. Deze energie wordt opgeslagen in een lithium-ion batterij en daardoor kun je de stroom op een later tijdstip gebruiken. Om op te laden hoef je alleen maar het zonnepaneel aan direct zonlicht bloot te stellen. Daardoor hoef je de solar powerbank niet continu in de gaten te houden tijdens het laden.

Schijnt de zon een dagje niet? Ook dat is geen probleem voor de HEKO Solar powerbank. Met de meegeleverde kabel en de HEKO Solar adapter kun je de powerbank eenvoudig aansluiten op het stroomnet. De solar powerbank zal dan automatisch starten met laden. Opladen via het stroomnet zal sneller gaan dan via zonne-energie.

Onze solar powerbanks kennen verschillende oplaadtijden voor het laden via zonne-energie en het stroomnet. Hieronder zie je een overzicht van de oplaadtijden per product in ideale omstandigheden.

solar powerbank totaaloverzicht heko solar

 

De mogelijkheden tot het opladen van draagbare apparaten zijn eindeloos! De powerbanks laden moeiteloos smartphones, smartwatches, tablets, (action) camera’s en kleine laptops op. Uniek aan de HEKO Solar powerbanks is dat ze voorzien zijn van ingebouwde Micro-USB, USB-C en Lightning kabels, waardoor je nooit meer na hoeft te denken welke kabels je allemaal mee moet nemen.

Uiteraard zijn de solar powerbanks ook voorzien van een normale USB-aansluiting zodat je elk gewenst kabeltje kunt gebruiken in combinatie met de powerbank. Tot slot hebben de solar powerbanks een draadloos laden functie waarmee je voornamelijk smartphones, smartwatches en draadloze oordopjes kunt opladen.

Al onze solar powerbanks kunnen maximaal 6 apparaten tegelijk opladen.

Wanneer je op zoek bent naar een powerbank vliegen de cijfers en prestatiebeloftes je vaak om de oren. Deze cijfertjes spreken niet altijd tot de verbeelding. Daarom hebben we heel wat gebruikersgegevens geanalyseerd om de real-life prestaties van de powerbanks aan kunnen geven voor het opladen van een gemiddelde telefoon.

Product Capaciteit Aantal keren laden
Pulse 10.000mAh 3 keer
Spark 20.000mAh 7 keer
Swung 20.000mAh 7 keer

We hebben er alles aan gedaan om de powerbanks zo veilig mogelijk uit te rusten. Outdoor gebruik is geen probleem doordat de powerbanks van IP65 certificering voorzien zijn. Dat wil zeggen dat ze bestand zijn tegen stof en regen. De automatische apparaat detectie zorgt ervoor dat opladen meteen begint als een apparaat wordt aangesloten, en dat het laden stopt wanneer het apparaat volledig opgeladen is. Zo wordt over-charging voorkomen en is het niet meer mogelijk om kortsluiting te krijgen.

Bij veruit de meeste vliegmaatschappijen is het toegestaan om de HEKO Solar powerbanks als handbagage mee te nemen tijdens de vlucht. In sommige gevallen moet je de powerbank wel aangeven bij de maatschappij. Controleer dit altijd voor vertrek. In de veelgestelde vragen sectie staat bij elke powerbank aangegeven of deze het vliegtuig in mag.  

Hoe wij jou helpen

Bij HEKO Solar weten we dat je graag een onafhankelijke en zorgeloze reiziger wil zijn. Om dat te bereiken heb je een onuitputtelijke energiebron nodig. Het probleem is dat je bent gebonden aan stopcontacten, waardoor de angst voor lege apparaten toeneemt. Wij geloven dat iedereen moet kunnen gaan en staan waar diegene wil. We begrijpen als geen ander dat elektronische apparaten een essentieel onderdeel zijn van ons leven, daarom hebben we al meer dan 10.000 mensen geholpen om nooit meer zonder stroom te zitten.

Dit is hoe we het doen

1. Je start de keuzehulp om jouw ideale product te vinden
2.
Je plaatst de bestelling
3.
Ontvangt het een dag later gratis in huis
4.
Test het product 30 dagen gratis met onze tips en tricks

Laten we dit avontuur samen starten zodat je nooit meer lege apparaten hebt en in plaats daarvan vrijuit kan leven.

solar powerbank pulse aan backpack

Twijfel je nog?

Niet alleen bieden onze producten hoogwaardige kwaliteit en unieke voordelen, maar ook garanderen wij uitstekende klantenservice, extra duurzaamheid doordat producten langer mee gaan en een totale waarde die de initiële kosten rechtvaardigt, waardoor het een slimme investering is.

Al onze producten zijn ontworpen om ‘plug & play’ te werken. We zijn ervan overtuigd dat iedereen onze producten kan gebruiken. Kom je er niet uit? Dan staan we voor je klaar om je te begeleiden met het gebruik.

Uiteraard hebben we geen invloed op andere aanbieders, maar wij staan in ieder geval volledig achter onze producten en komen alle beloftes die op onze site te vinden zijn na. Mocht je ergens niet tevreden over zijn dan garanderen we dat we een oplossing bieden.

Benieuwd naar wat anderen van ons vinden?

De doorgewinterde survivor Patrick van OutdoorOnly heeft een eerlijke review gemaakt over onze powerbank Spark. Het is de moeite waard om te lezen wat de ontdekkingen van Patrick zijn!

Hekosolar-Powerbank-Spark-aan-rugzak-1024x577