We streven ernaar om binnen vijf werkdagen na ontvangst van een retour het geld terug te betalen op het rekeningnummer waarmee je ook betaald hebt. Meer informatie nodig? Raadpleeg de terugbetalingspagina.

Ontvangen van terugbetaling
We betalen je terug via de betaalmethode waarmee je betaald hebt. Als je betaald hebt met een voucher, cadeaukaart, ecocheques of shoptegoed, krijg je het geld terug in shoptegoed. We sturen je een bevestigingsmail wanneer we het geld teruggestort hebben of wanneer er shoptegoed voor je klaarstaat.

Wanneer terugbetalen
Zodra we je retourzending verwerkt hebben, betalen we je binnen 5 werkdagen terug. Hoe snel je het geld op je rekening hebt, hangt af van je betaalmethode.

Het kan zo zijn dat je je geld in meerdere delen terugkrijgt. Dit kan door twee dingen komen:

  • Je hebt het bedrag of een gedeelte daarvan betaald met een cadeaukaart of een voucher. Je krijgt dat bedrag dan terug in de vorm van shoptegoed.
  • Je hebt een product omgeruild voor een ander product. In dat geval storten we de aankoopwaarde van het eerste product terug op het betaalmiddel waarmee je als eerst hebt betaald. Heb je bijbetaald voor het vervangende product? Dan krijg je dat resterende bedrag apart teruggestort.

Terugbetaling na annulering
Zodra we je annulering verwerkt hebben, betalen we je terug. Hoe snel je het geld op je rekening hebt hangt af van je betaalmethode.

  • iDeal & Apple Pay: binnen 5 werkdagen.
  • Creditcard: de reservering wordt binnen 5 dagen opgeheven.
  • Vooruitbetaling: je hoeft niet meer te betalen. Heb je het geld al overgemaakt Zodra het geld bij ons binnen is, storten we het binnen 5 werkdagen terug.

Geen terugbetaling ontvangen
Het verschilt per bank hoe lang het duurt voordat de terugbetaling op je rekening staat. Staat het bedrag binnen 7 werkdagen nog niet op je rekening? Neem dan contact met ons op via: info@hekosolar.com.